New York in 32000 stukjes

15-02-2015 07:00

New York in 32000 stukjes

In 2014 hebben we een onvergetelijke reis door de VS en een stukje van Canada gemaakt. Voor een impressie van deze belevenis kun je de blog nogmaals aanklikken op de startpagina. In datzelfde jaar zijn we van Burgum naar Leeuwarden verhuisd en hebben we een mooi appartement aan de Oostersingel betrokken. Het jaar 2014 heeft hoofdzakelijk in het teken gestaan van deze beide gebeurtenissen.

Na een korte periode van wennen in Leeuwarden zijn we al lekker ingeburgerd en voelen we ons al enigzins " stadsjes ". Het appartement is bijna af en we hebben al veel geprofiteerd van het feit dat we praktisch in het centrum wonen. Lopend nog geen 15 minuten en we staan in hartje Ljouert. We denken eigenlijk nooit meer aan de 18 jaar in Burgum......

Regelmatig komen wel de mooie herinneringen aan de de reis door de VS boven drijven. Deze geweldige trip heeft veel indruk gemaakt en we denken er vaak aan terug. Om van deze reis te kunnen blijven " dromen " is het volgende krankzinnige idee ontstaan. Om een nog praktische kale muur op onze slaapkamer te decoreren hebben we een puzzel gekocht. Mocht je nu denken dat de gezapigheid heeft toegeslagen bij Sip en Ien, dan heb je het mis. We gaan een puzzel in elkaar proberen te zetten van ruim 32000 stukjes ! Als hij af is ( en dat gaat wel een poosje duren ) heeft hij een afmeting van 5.44 bij 1.94 meter en gaat hij een muur voorzien van een blik op de stad New York. Zo houden we een kijkje in het verleden en blijven herinneringen levend.

De puzzel is besteld en we krijgen hem over 2 dagen geleverd. Verder hebben we geen idee van wat we ons op de hals halen, maar mocht je bellen en we nemen niet op dan is de kans groot dat we bouwen aan onze eigen versie van "a view over the Big Apple". Ben je benieuwd naar de vorderingen:

Voor de blog:   klik hier 

Für den Blog:  klicken Sie hier 

As do wolst sjen wat wy allegearre belibje:  klikje hjir  

Pour le blog: cliquez ici

—————

Terug